Overslaan naar content

Ken jij onze nieuwe collega? Draag de nieuwe collega dan aan!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s en jij kunt ons daarbij helpen! Ken jij iemand in je omgeving die wil meebouwen aan de succesvolle groei van Maxaro? Een familielid, vriend(in) of kennis die samen met ons Nederland wil veroveren? Draag hem of haar dan aan en verdien €500,- voor jouw club of ontvang €500,- als beloning. Hoe werkt het? Stap 1. Laat de kandidaat zelf solliciteren via werkenbijmaxaro.nl Stap 2: Zorg ervoor dat de kandidaat de clubnaam en contactgegevens in zijn of haar motivatiebrief vermeldt of zorg ervoor dat de kandidaat jouw voor- en achternaam, e-mailadres en/of telefoonnummer in zijn of haar motivatiebrief benoemt.

Spelregels De kandidaat heeft nog niet zelf gesolliciteerd bij Maxaro. De aandraagbonus van € 500,- wordt uitgekeerd nadat de kandidaat de proefperiode succesvol doorlopen heeft. Actief werven via LinkedIn wordt niet op prijs gesteld, berichten delen via jouw persoonlijke netwerk uiteraard wel.

Benieuwd naar wie we zoeken? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Maxaro behoudt zich te allen tijde het recht voor om deze actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden en/of prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.