Overslaan naar content

Het Team van Maxaro

Bij Maxaro werken we met een enthousiast team aan ons belangrijkste doel: De Maximaal Geslaagde klant. Dit betekent dat onze klanten na 5 jaar nog steeds enthousiaste ambassadeurs van Maxaro zijn. We stellen uitdagende doelen en we vinden het belangrijk om onze successen te vieren. Zo hebben we onder andere met alle collega's een fantastische avond beleefd op het prachtige schip de 'Blue Rhapsody', waar we onder het genot van diverse culinaire hoogstandjes hebben gedanst op de spetterende muziek van de beste coverband van Nederland!

Hieronder een impressie van deze geweldige avond. Wil jij hier de volgende keer ook bij zijn? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en reageer direct!

De ontwikkeling van Maxaro

In 2004 werd de basis gelegd voor het huidige Maxaro. We begonnen met de verkoop van whirlpools en stoomcabines onder de naam Whirlpool-outlet. In 2008 wordt de productgroep badmeubels aan het assortiment toegevoegd. 2012 is het jaar dat we een grote verandering ondergaan. Sanitairtotaal is een feit, met in de collectie onder andere douchecabines, toiletten, badkamermeubelen, waskommen, spiegels en vrijstaande baden. Tegelijkertijd met deze naamsverandering wordt er een webshop gelanceerd. De showroom is dan al 2.000 m² groot. 

De plannen voor een nieuwe locatie ontstaan in 2014, wanneer Sanitairtotaal te groot wordt voor de locatie in Oud Gastel. Naast deze plannen wordt in 2015 het assortiment nog verder uitgebreid met tegels. In 2016 is het dan zover: een nieuwe vestiging in de oude Kellerfabriek in Roosendaal. Een terrein van 40.000 m², met ruim 5.000 m² showroom en 30.000 m² magazijn. Ook vindt er een naamsverandering plaats en heten we vanaf dan Maxaro.

In de tussentijd heeft Maxaro niet stilgezeten. 2020 is het jaar waarin een tweede megashowroom van 4.500 m² geopend is in The Wall te Utrecht. Daaropvolgend openden wij in 2021 onze deuren in Rotterdam met een showroom van 5.500 m² en in Hoofddorp een showroom van 3.000 m². In september 2022 heeft Maxaro met succes een vestiging buiten Nederland geopend in Antwerpen (Mortsel). Met deze 5 megashowrooms van in totaal 21.000 m² gaat er een wereld voor je open op het gebied van badkamers en tegels.  Maxaro is een mooie scaling up organisatie waar je op alle facetten kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Maxaro.

De feiten

200+ medewerkers

5 megashowrooms

30.000 m² magazijn

21.000 m² showroom

Ons doel

Maximaal geslaagde klanten! Ons doel is om onze klanten maximaal te laten slagen bij Maxaro. Hoe laten wij onze klanten maximaal slagen? Dit doen wij door middel van onze 3 beloftes: