Skip to content

Start jouw toekomst bij Maxaro!

Heb je net je opleiding afgerond en heb je nog weinig ervaring opgedaan? Geen probleem! Maxaro biedt jou de beste leerwerkplek waar jij als (young) professional je maximaal kan en mag blijven doorontwikkelen. Dit zorgt voor een kickstart en een voorsprong in je carrière!

Maxaro Academy

Haal meer uit jezelf met onze Maxaro Academy. Waar je ook werkt in onze organisatie, samen zorgen wij ervoor dat je blijft groeien, ontwikkelen en leren. Met onze praktijkgerichte opleidingen en trainingen daag jij jezelf telkens weer uit.

Wij geloven in talent en zijn ervan overtuigd dat iedereen de potentie heeft om zich maximaal te ontwikkelen.

Maxaro is een groeiende organisatie met een lerende cultuur. Wij leren door te doen en samen te ontdekken. Je komt terecht in een warm bad vol mogelijkheden met volop ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. Wij nodigen je uit om je ontwikkeldoelen en ambities met ons te delen, zodat we erachter komen wie je bent, wat je talenten en drijfveren zijn en hoe we deze samen verder kunnen optimaliseren.

Stagebedrijf

Volg je een MBO niveau 4 of HBO opleiding en dien je voor je opleiding stage te lopen? Maxaro biedt ook stageplaatsen aan op verschillende afdelingen, zoals Marketing, HR, Sales of IT. Tijdens je stage kan jij je verder ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Maxaro biedt je de juiste begeleiding om je stage tot een succes te maken!