Overslaan naar content

Onze cultuurwaarden

Welkom bij Maxaro; een succesvol bedrijf met grote ambities, waar we zowel onze klanten als onze talentvolle medewerkers maximaal willen laten slagen! We groeien nog elke dag en we vinden het belangrijk dat medewerkers met ons meegroeien. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen onze cultuurwaarden begrijpt en omarmt. Zo blijven we groeien. Iedere dag weer.

Ontwikkel en ontplooi

Bij Maxaro blijf je leren zolang je nieuwsgierig blijft, niet teveel vasthoudt aan het bestaande, openstaat voor verandering en beseft dat je jezelf moet ontwikkelen. Wij bieden een inspirerende omgeving waarbij wij geloven dat persoonlijke groei vooral ontstaat uit innerlijke motivatie. Natuurlijk helpen wij je daarbij. Zo worden we samen beter.

Samen dromen, durven doen

Alles begint met dromen over morgen. Het realiseren van dromen vraagt om daadkracht en lef. Maar ook een hecht team met geloof in elkaar, begrip voor elkaar en betrokkenheid. Een team waar iedereen een rol van betekenis vervult. Waar je het beste in elkaar naar boven haalt, elkaar inspireert en niet afremt. Niet frustreert, maar aanmoedigt. Samen kom je verder.

Trots op ons

Trots op wie wij zijn en wat wij samen bereiken. Trots op gisteren en morgen. Trots op jezelf en elkaar. Trots op je verantwoordelijkheden en je groei. Trots op Maxaro en om het te delen met anderen.

Verras met regelmaat

Wat is leuker dan het krijgen en geven van een verrassing? Het onverwachte of die leuke attentie. Dat moment waarop je oprecht geluk voelt. Het kan klein zijn of vanuit onverwachte hoek. Wij geloven in de noodzaak om onze klanten, maar ook elkaar, met regelmaat te verrassen. Zo zorg je voor nieuwe energie en onvergetelijke momenten. Blijf denken in details om verwachtingen te overtreffen.

Verleg grenzen

De wereld verandert steeds sneller en in onze ogen is stilstand achteruitgang. Alleen organisaties die meegaan met hun tijd en actief inspelen op nieuwe kansen overleven. Bij Maxaro geloven wij dat alles beter kan en verleggen wij continu onze grenzen. Of het nu gaat om onze producten, processen of services. Zo maken wij samen ambities waar.

Verover het hart

Wat wij creëren, doen wij met hart en ziel. Het zorgt voor een hoogwaardig assortiment waar iedereen blij van wordt. En als het gaat om onze mensen, dan willen we dat jij beseft dat een lach wonderen doet. Dat passie en plezier zorgen voor betere prestaties. Zo creëren wij een hartveroverende organisatie.